Publicat: 05 Februarie 2024

Workshop dedicat etalonării micropipetelor

 Workshop dedicat etalonării micropipetelor

LMVM este încântat să anunțe participarea reprezentanților săi la un important workshop dedicat etalonării micropipetelor. Evenimentul se desfășoară în perioada 05.02 - 09.02.2024 și este găzduit de GeoSTM - Tbilisi, Georgia.

Acest workshop reprezintă o oportunitate deosebită pentru specialiștii noștri din cadrul LMVM al INM pentru a împărtăși experiența lor și implicarea cât mai activă în schimbul de cunoștințe din domeniul etalonării micropipetelor. Participarea la acest eveniment reflectă angajamentul nostru continuu față de excelență în domeniul metrologiei și în asigurarea calității în laboratoarele din întreaga comunitate.

Pe parcursul workshop-ului, reprezentanții Laboratorului Mase și Volume Mici vor contribui la discuții și demonstrații practice legate de cele mai recente tehnici și metode de etalonare a micropipetelor, subliniind importanța preciziei și consistenței în procesele de măsurare.
Suntem nerăbdători să ne alăturăm colegilor noștri din industrie și să colaborăm în cadrul acestui eveniment, pentru a promova cele mai bune practici și pentru a avansa împreună în domeniul metrologiei.