Publicat: 01 Februarie 2024

Expoziția Națională ”Fabricat în Moldova”, ediția XXI

 Expoziția Națională ”Fabricat în Moldova”, ediția XXI

În contextul evenimentului ,,Fabricat în Moldova'' organizat de către CCI a republicii Moldova, care se desfășoară în perioada 31.01 – 04.02.2024 la CIE ,,Modexpo’’,
Institutul Național de Metrologie ,Vă îndeamnă să vizitați Expoziția Națională ”Fabricat în Moldova”, ediția XXI, pentru a susține și încuraja producătorii autohtoni deoarece suntem siguri în calitatea produselor. Iar, siguranța vine tot de la noi, deoarece noi suntem cei ce consolidează capacitățile producătorilor autohtoni de a furniza produse de calitate și de a rămâne competitivi pe piața internă și internațională.

INM oferă producătorilor autohtoni consultanță și asistență tehnică în ceea ce privește implementarea practicilor metrologice corecte. Aceasta implică interpretarea și aplicarea standardelor și reglementărilor, asigurarea trasabilității metrologice la stabilirea preciziei și fiabilității măsurărilor, pentru a îmbunătăți calitatea produselor și a facilita accesul la piețe internaționale care pun accent pe standarde ridicate.
Alege să fii autentic, alege să fii autohton!!!