Publicat: 22 Martie 2024

19th Technical Committee Meeting TC-Q

19th Technical Committee Meeting TC-Q

În perioada 20 – 22 martie 2024, în cadrul Institutul Național de Metrologie din Olanda - VSL, orașul Delft, a avut loc un eveniment de importanță majoră - 19th Technical Committee Meeting TC-Q.

Institutul Național de Metrologie, INM-MD este încântat să anunțe că a obținut reconfirmarea Sistemului de Management a Calității în cadrul celei de-a 19-a Ședință a Comitetului Tehnic pentru Calitate din cadrul EURAMET, marcând un alt pas important în angajamentul său de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate beneficiarilor noștri. 

INM-MD a fost reprezentat de către Corina TONU – șefa DMA/Manager de Calitate și Tatiana APOSTOL – șefă LPF.

Este evident, că munca lor asiduă și dedicarea în pregătirea și prezentarea sistemului nostru de management au adus o contribuție semnificativă la reconfirmarea acestuia.

Această reconfirmare reprezintă o validare a eforturilor constante ale echipei INM de a menține și îmbunătăți standardele înalte de calitate necesare pentru a asigura măsurări precise și fiabile. EURAMET este o organizație-cheie în comunitatea internațională de metrologie iar reconfirmarea Sistemului nostru de Management al Calității conform cerințelor SM EN ISO/IEC 17025:2018 în cadrul acesteia, subliniază recunoașterea la nivel european a competențelor noastre și a angajamentului nostru față de excelență.

Vă felicităm pentru rezultatele remarcabile obținute și pentru modul în care ați demonstrat încă o dată profesionalismul și competența noastră colectivă. Suntem mândri să avem o echipă atât de talentată și dedicată!