Published: 06 September 2023

Vizita reprezentantului ,,Emsil Group'' - Oradea, România

Vizita reprezentantului ,,Emsil Group'' - Oradea, România

Institutul Național de Metrologie a avut marea plăcere să găzduiască vizita de lucru a  inginerei  Mihaela – Steluța Hilma , șef laborator. 

,,Emsil Group'' oferă clienților săi un pachet cuprinzător de activități și servicii. La moment, sunt activi în 3 orașe din România, producând mașini - unelte CNC de înaltă tehnologie și confecții din oțel, atât din oțel carbon cât și din oțel inoxidabil. Industriile în care sunt prezenți sunt: naval, energie, petrol și gaz, aerospațial, transport și vid.

,,Emsil Group'' caută, în mod continuu, să-și îmbunătățească abilitățile și să investească în extinderea capacităților sale pentru a impulsiona inovația în peisajul industrial în continuă schimbare. 

În cadrul acestei vizite,  a fost organizată o excursie  în cadrul laboratoarele INM, au fost prezentate capabilitățile de măsurare și metodele de lucru, s-a discutat referitor la oportunitățile de publicare a articolelor în Revista Metrologiei

INM este mereu deschis pentru vizitele colegilor și partenerilor noștri. Ne bucurăm că activitatea noastră este interesantă și atractivă nu doar pentru economia locală dar și cea internațională.