Published: 25 September 2023

Eveniment local „EU4Business: Sprijin pentru integrarea economică regională”

Eveniment local „EU4Business: Sprijin pentru integrarea economică regională”

La data de 21 Septembrie 2023, reprezentanții INM - Diana Bejenaru și Andrei Gherlih au participat în cadrul unui eveniment local „EU4Business: Sprijin pentru integrarea economică regională”.

La inițiativa Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării a fost organizat un eveniment local, cu scop de a prezenta Raportul privind analiza în sectorul produselor electrice cu accent pe Directiva LVD/EMC și Raportul în sectorul „mașini industriale” acoperit de Directiva Machinery, ambele fiind realizate în cadrul proiectului GIZ, susținut de experți locali și internaționali.

Scopul întâlniri - prezentarea concluziilor evaluării situației actuale, precum și recomandările pentru consolidarea capacităților instituțiilor din domeniul infrastructurii calității  în ceea ce privește sectorul produselor electrice și mașini industriale.

În cadrul evenimentului, reprezentanta INM - Diana Bejenaru a prezentat activitățile Institutului Național de Metrologie (INM), în contextul directivelor LVD/EMC și Machinery.
De asemenea, la acest eveniment au participat și reprezentanți din cadrul Infrastructura Calității.